Me-Time: partner van de professionele schoonheidsproducten van Nannic

Een professioneel schoonheidssalon voor behandelingen met Nannic? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of boek direct een afspraak!

Contacteer ons

Nannic, uw garantie op een mooie huid

Voor onze behandelingen gebruiken wij producten van het merk Nannic, voor een stralende huid en een gezond lichaam. Nannic Skin Care by Science is een Belgisch merk en de winnaar van de ''Beauty Oscar for most luxurious series of 2018''. 

De huidverzorgingsproducten van Nannic zorgen voor een diepere reiniging en verzorging dan vergelijkbare producten. Het doel van Nannic is dan ook eenvoudig: huidverbetering met directe en langdurige resultaten.

De unieke formule van Nannic

De formule van Nannic-producten is uniek omdat het identiek is aan onze eigen huidcellen. De actieve bestanddelen zorgen voor een zichtbaar verjongend effect, omdat deze diep in de huid doordringen. De synergetische werking van actieve bestanddelen zorgt zo voor een optimale verbetering van de huid.

Het aanbod van Nannic

Nannic biedt onder meer producten voor een natuurlijke facelift en dermabrasie. De producten zijn volledig veilig en beschadigen de huid niet. Ze zijn bovendien geschikt voor elk huidtype.

Ik wens graag een afspraak

Wat kan Nannic voor u betekenen?

De producten van Nannic zorgen voor:

Huidverjonging door middel van:

  • verbeterde elasticiteit

  • collageenstimulatie

  • herstelling van de vochtbalans

Huidverbetering door middel van:

  • verkleining van de poriën

  • diepe reiniging van onreine huid

  • verbetering van littekens, acné, striae en fijne rimpels

Contacteer ons

Tijd voor een professionele en ontspannende schoonheidsbehandeling met Nannic?