Scheren is verleden tijd

 

Hebt u er genoeg van om elke dag uw benen te scheren, alleen om de volgende dag weer stoppeltjes tegen te komen? Ontharing is voor veel vrouwen een ware nachtmerrie. Niet alleen kost het veel tijd en moeite, het resultaat is vaak niet wat u ervan verwacht. Met een epilatie door Me-Time hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.

 

In onze studio gebruiken wij een professionele hars, die ervoor zorgt dat u benen en andere lichaamsdelen lang glad en zacht blijven.

 

Een langdurig effect

Scheren zorgt er doorgaans voor dat enkel de haartjes boven het huidoppervlak worden ''afgesneden''. Door een hoogwaardige hars te gebruiken, worden echter direct de wortels meegenomen. Hierdoor kunt u extra lang genieten van een gladde huid.

 

Hars heeft niet alleen een langdurig effect, het is ook onschadelijk voor uw huid. Hoewel een beetje roodheid na de behandeling normaal kan zijn, verdwijnt dit meestal binnen een dag.

 

 

Waar moet u op letten?

Op de dag van de epilatie is het van belang niets op uw huid te smeren. De hars kan hierdoor namelijk niet goed hechten. Ook raden we aan om 24 uur voor de behandeling niet te zonnebaden om eventuele irritatie van de huid te voorkomen of verminderen.

 

Tenslotte willen wij u adviseren comfortabele kledij te dragen wanneer u naar het salon komt voor uw epilatie. Kleding die superstrak zit zal uw huid irriteren wanneer deze vers gewaxt is.