Iedereen ziet er graag op elk moment van de dag stralend uit. Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met Permanente Make-up blijft alles altijd perfect op z’n plaats én bent u zo klaar, waar u ook naartoe gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour. U krijgt steeds die perfecte, verzorgde uitstraling waarnaar u zo verlangt!
Permanente make up wordt ook wel micropigmentatie, cosmetische/esthetische tatoeage of dermografie genoemd. Het is een verfijnde tatoeagetechniek waarbij er veilige, huidvriendelijke hoge-kwaliteitspigmenten op basis van mineralen onder de epidermis (= de bovenste huidlaag) aangebracht worden. Het doel van permanente make up is ‘het esthetische aspect verbeteren’, waarbij het welzijn van de klant centraal staat.
Professioneel uitgevoerde permanente make-up resulteert in een natuurlijke en langdurige verfijning van ogen, wenkbrauwen en lippen zonder iets aan de anatomie van de persoon te veranderen. De nadruk wordt gelegd op uw gelaatstrekken zodat uw gelaatsuitdrukking subtiel wordt geoptimaliseerd. Het resultaat is make-up die perfect blijft voor lange tijd.
Kwaliteit gaat boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn. Voor je gelaat kies je toch alleen het beste!