Me-Time: gespecialiseerde gelaatsverzorging in onze schoonheidssalon

Met een mooie huid voelt u zich lekker in uw vel en heeft u meer zelfvertrouwen. Trakteer uzelf op een professionele gelaatsverzorging van Me-Time en boek vandaag nog een afspraak!

Contacteer ons

Een mooi en glad gezicht

Uw gezicht is uw visitekaartje. Het is dan ook van groot belang dat u uw gezicht regelmatig reinigt en verzorgt. 

Onze behandelingen reinigen en verzorgen de huid van uw gezicht tot in de diepste poriën, zodat u er weer stralend uitziet. En natuurlijk zorgen onze gezichtsbehandelingen niet alleen voor een mooiere huid, maar ook voor het ultieme ontspanningsmoment!

Zo gaan wij te werk

Om de behandeling perfect af te stemmen op uw lichaam, voeren wij eerst een analyse van uw huidtype uit. Op basis hiervan kunnen wij u vervolgens de behandeling adviseren die het beste bij uw huid past. Vervolgens wordt uw huid grondig gereinigd met hoogwaardige producten alvorens wij tot de gekozen behandeling overgaan.

Gezichtsbehandelingen met Nannic

Het merk Nannic biedt verschillende hoogwaardige producten voor uw gezichtshuid. In overleg met u kunnen wij een behandelingsplan opstellen om de gezondheid van uw huid verder te verbeteren.

Boek nu uw afspraak!

Bent u op zoek naar een professionele gelaatsbehandeling voor een babyzachte huid? Bel of sms ons dan vandaag nog of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina. Wij zien u graag in onze salon!