Me-Time: dé specialist in manicure, pedicure en nagelverzorging in Machelen en omgeving

Tijd voor een deugddoende manicure of pedicure in Machelen, Diegem of Vilvoorde? Neem contact op met Me-Time en maak uw afspraak!

Contacteer ons

Me-Time: manicure en pedicure met prachtig effect

Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw persoonlijke visitekaartje. Daarom zorgt u ervoor dat ze er op elk moment piekfijn uitzien.

Bij Me-Time begrijpen wij als geen ander dat de verzorging van uw nagels en handen niet de enige prioriteit is. Een stukje ontspanning en tijd voor uzelf is net zo belangrijk. Daarom besteden wij voldoende aandacht en tijd aan elke klant én aan elke wens.

Onze schoonsheidsbehandelingen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een ontspannende en verzorgende manicure, maar ook voor een mooie nagellak, semipermanente nagellak of gelnagels.

Een luxemanicure in Machelen, Vilvoorde en Diegem

Uw handen gebruikt u elke dag. Daarom gaat er niets boven een verzorgende manicure, gepaard met een beetje ''Me-Time''.

Onze manicure omvat o.a.:

  • bijknippen en vijlen van de vingernagels

  • verzorging van de nagelriemen

  • handmassage

  • scrub voor uw handen

  • en meer…

Wilt u liever een unieke look die past bij uw eigen unieke stijl? Kies dan voor de extra optie nail-art. Ook zelfgemaakte tekeningen behoren tot de mogelijkheden.

Ik wens graag een afspraak

Pedicure in Machelen, Vilvoorde en Diegem

Uw voeten brengen u overal naartoe en dragen de rest van uw lichaam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist uw voeten goed verzorgd moeten worden. Niet alleen om in de zomer te kunnen pronken met mooie verzorgde voeten in sandalen, maar ook om pijn en andere klachten te voorkomen. 

Omdat iedereen unieke behoeften heeft, bieden wij verschillende opties aan voor een pedicure die volledig bij uw wensen past.

Voor dat extra beetje luxe

Om u extra te verwennen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze pedicurezetel met jacuzzi. Maak uw hoofd leeg en trakteer uzelf op een onvergetelijke pedicure!

Contacteer ons

Wilt u direct een afspraak boeken voor een manicure, pedicure of nagelverzorging? Bel of sms ons dan vandaag nog of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.