Kies voor Me-Time in Machelen voor definitieve ontharing en permanente make-up

Voor laserbehandelingen tegen ongewenste haargroei en permanente make-up kiest u voor de professionele behandelingen van Me-Time. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden!

Contacteer ons

Definitieve ontharing: dé oplossing tegen ongewenste haargroei

Bij Me-Time maken wij gebruik van hoogwaardige apparatuur voor een veilige en effectieve behandeling. Onze laserontharing is gebaseerd op de nieuwste en meest effectieve technieken, zodat u pijnloos en snel van uw ongewenste haartjes af komt. Daarnaast is onze definitieve laserontharing vaak geschikt voor bijna iedereen.

Ook voor permanente make-up kiest u voor Me-Time

Permanente make-up houdt in dat wij pigment aanbrengen onder uw huid. Dat doen wij met een professioneel apparaat met hele dunne naaldjes. Die bewegen snel op en neer en brengen zo een laagje permanente make-up aan. 

Hoewel uw huidcellen constant vernieuwd worden, blijft permanente make-up doorgaans gedurende twee tot drie jaar in mooie staat. Zo kunt u langdurig genieten van een mooi en verzorgd gelaat. Ook in het water blijft uw make-up gewoon zitten!

Contacteer ons

Wilt u graag meer weten over definitieve ontharing en permanente make-up? Bel of sms ons dan vandaag nog of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.